Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Már a héten döntés születhet Mike Tyson legújabb ügyében. A Sporting News Big Bear Cityből keltezett tudósítása szerint a szexuális zaklatással vádolt nehézsúlyú ökölvívó szeptemberi, dániai mérkőzése is veszélybe kerülhet, ha a kaliforniai bíróság bűnösnek találja.

Az egykori nehézsúlyú profi világbajnok, Mike Tyson ügyében napokon belül döntés születhet, közölte a helyettes kerületi ügyész, Mike Ramos. A San Bernardino-megyei ügyészség hétfőn kapta meg az ügyet az eddig vizsgálódó seriffhivataltól.

"A vizsgálatot igyekszem legkésőbb a hét végéig lezárni" - ígérte Ramos. "Ez azt jelenti, hogy augusztus 13-ig döntést hozunk."

Tyson ellen egy 50 éves hölgy tett feljelentést, miszerint a bunyós július 16-án, San Bernardino Mountains-i lakásán szexuális erőszakot követett el vele szemben. Tyson természetesen ártatlannak vallja magát, és gőzerővel készül a szeptember 8-i, koppenhágai, Brian Nielsen elleni találkozóra.

"Objektíven, elfogultság nélkül, a tények ismeretében kell dönteni. Fontos, hogy elolvassuk az összes szemtanú álláspontját, hogy meghallgassuk az összes hanganyagot és csak ezt követően határozzunk" - jelentette ki Ramos.

A 35 éves Tyson több mint három évet töltött egy indianai börtönben, miután 1992-ben nemi erőszakért elítélték.

Pincési László

SZTÁR Sport

Korábban:

Tyson vétkezett, majd megbűnhődött

Mindent egy helyen az Eb-ről