Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Biztos nem látott még punkot matektanár-szemüvegben

marek hamsík szlovák fociválogatott
Slovakia's midfielder Marek Hamsik leaves the team bus as Slovakia's national football team arrives at their hotel ahead of the Euro 2016 football tournament in Vichy, central France, on June 6, 2016. / AFP PHOTO / JOE KLAMAR
Vágólapra másolva!
Megérkeztek a szlovákok az Eb helyszínére, Marek Hamsík tökéletes szettel dobta fel az unalmas formaruhát. A mieink kedden indulnak.
Vágólapra másolva!

A szlovák támadót, Marek Hamsíkot talán a nehezen eltéveszthető hajviselete ellenére sem ismertük volna meg ebben a decens szemüvegben, ha nem a válogatott buszáról száll le a franciaországi Vichyben.

Aki nem hozott szögmérőt, uv-zni fog Forrás: AFP/Joe Klamar


A szlovák csapat hétfő este érkezett meg az Európa-bajnoki főhadiszállására, egyébként egyórás késéssel, de az UEFA honlapján olvasható tudósítás szerint ez a legkevésbé sem érdekelte a küldöttség tagjait. "Hogy őszinte legyek, az én esetemben az Eb-láz ennél már nem lehetne súlyosabb" – idézte a beszámoló a minden bizonnyal utolsó nagy tornájára készülő csatárt, Stanislav Sestákot.

Hamsíknak ezzel az összeállítással meg sem kellett szólalnia.

A magyarok kedd délelőtt indulnak Ferihegyről a Cannes melletti Tourettes-be. Az első csoportmeccset június 14-én játsszák Ausztria ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről