Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hülyét csinált Platiniből egy szőke bombázó - videó

Michel Platini az UEFA elnöke
Vágólapra másolva!
Michel Platinit igencsak átverte a Bavaria holland sörgyártó vállalat, amikor az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke beszédet mondott - legalábbis egy jól összevágott videó szerint.
Vágólapra másolva!

A Bavaria többek között azzal vált világszerte híressé, hogy 2010-es focivébén a Hollandia-Dánia meccsen 36 modellt sárgába öltöztetett, és velük népszerűsítette a termékét. A lelátón főleg akkor figyelt rájuk mindenki, amikor vetkőzni kezdtek, az efféle gerillamarketinget azonban tiltják a szabályok a világ- és Európa-bajnokságokon.


Néhány héttel az idei Eb előtt Platini egy kongresszuson épp arról beszélt, hogy nem fogják engedni az ehhez hasonló jeleneteket. A videón azt lehet látni, hogy a beszéd alatt ugyanennek a vállalatnak a megbízásából egy csinos szőke modell végigsétál Platini mögött, és kávéval kínálja a kongresszus többi tagját.


A jelenet valójában nem történt meg, a videót egy újabb jó marketinghúzással a Bavaria vágta össze. A közeli képből látni lehet, hogy egy magyar hangzású, Gabor Hegyi nevű férfi kér először kávét, mellette Javier Montana és Biely Plast ül, ők azonban nem tagjai az UEFA vezetésének.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről