Vágólapra másolva!
A kézilabda Európa-kupa negyeddöntőjének első meccsén a Ferencváros hazai pályán 32-29-re nyert a szlovák Tatran Presov ellen. Imre Bence a portugálok elleni formáját idézte, ezúttal is kilenc gólt dobott, mégis elnézést kért a meccs után. Az eperjesiek egyik játékosa provokálta a fiatal szélsőt, Imre Bence pedig nem csak a góljaival válaszolt erre.

Az Európa-Kupa negyeddöntőjében az olimpiára kijutott férfi válogatott két hőse, Lékai Máté és Imre Bence is a Ferencváros sikeréért küzdött a szlovák Tatran Presov ellen. Imre Bence ezúttal is kilenc gólt lőtt, mint egy hete, a Portugália elleni sorsdöntő meccsen - írja a Magyar Nemzet.

IMRE Bence
Imre Bence, az FTC-Green Collect (j) és Igor Chupryna, a Tatran Presov játékosa a férfi kézilabda Európa-kupa negyeddöntõjében játszott FTC-Green Collect - Tatran Presov elsõ mérkõzésen a budapesti Elek Gyula Arénában 2024. március 23-án
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Elnézést szeretnék kérni mindenkitől a végén látott viselkedésemért, nem jellemző rám, sajnos ez a végén kijött belőlem. Davidovic kicsit „túlgondolta” a dolgokat, nehéz tűrni, amikor egész meccsen a családodat szidják – mondta Imre Bence a találkozó után a konfliktusról. – Szerencsére jól ment a játék, hoztam azt, amit az előző héten az olimpiai selejtezőtornán. Mivel nem nagy előnnyel utazunk, ezért úgy kell belemenni a visszavágóba, mintha döntetlenről indulna a párharc.

A jó Ek-szereplés egyfajta búcsúajándék lehet Imre Bence részéről a Ferencvárosnak. A nemzetközi mezőnybe az idei Európa-bajnokságon berobbant jobbszélső nyártól már a német sztárcsapat, a Kiel színeiben szerepel.