Vágólapra másolva!
A Fatum-Nyíregyháza röplabdázónője, Nina Kocsics kiakadt a MÁV Előre csapatára, mivel az őket ábrázoló képeket dartsnyilakkal dobálták szét.

Dartsnyilakkal „szúrták ki a szemüket”

Harmadikként a MÁV Előre jutott elődöntőbe a női röplabda Extraligában, miután a negyeddöntős párharc sorsdöntő, ötödik meccsén hazai környezetben négy játszmában legyőzte a Nyíregyházát kedden.

A fordulatos párharc - 2-0-s hátrányból sikerült fordítania MÁV Előrének - nem ért véget a pályán, ugyanis a nyíregyházi játékosok a közösségi oldalaikon panaszkodtak a rivális sportszerűtlen viselkedése miatt.

A Fatum-Nyíregyháza játékosa, Nina Kocsics az Instagram-oldalán tette közzé, hogy 

az öltözőjükben dartsnyilakkal szabdalták a csapatképüket, mellette pedig az ő és Nagy Sanja (leánykori nevén Kalicanin) külön portréját is

 - írja a Szabalcs-Szatmár vármegyei online lap, a Szon.hu.

„Kérdezem a röplabdaközösséget, ez mennyire tartozik hozzá a sporthoz? És a Magyar Röplabda Szövetséget, hogy mi jöhet még? Csendben kéne ezt tűrnünk? 

Valaki megmagyarázná, miért zavarom őket ennyire, hogy célpontjuk lettem? Pontosabban, hogy miért szúrták ki a szemem dartsnyilakkal?

 – áll a bejegyzésben.

A képeket Nagy Sanja is megosztotta, aki szintén nagyon csalódott volt az eset miatt.

 

„A fehérváriak vezetőedzője édesapa, csapatukban édesanya is játszik, mégsem mondta senki, hogy sportszerűtlen lenne a tettük” – fogalmazott. 

Hozzátette, hogy bár a pályán a MÁV Előre győzött, morális értelemben vesztettek, hiszen a sport legkevésbé erről szól.

Nagy Sanja, röplabda
Nagy Sanja sem hagyta szó nélkül az esetet
Fotó: Nagy Sanja / Instagram

A MÁV Előre egyelőre nem reagált az esetre.