Vágólapra másolva!
A soproni olimpiai selejtezőn a magyar női kosárlabda-válogatott arra a hatalmas bravúrra készül, hogy kiharcolja a szereplést az idei párizsi ötkarikás játékokon. Az együttes szövetségi kapitánya, Székely Norbert elárulta, hogy különleges dolgot fog tenni, amennyiben csapata kijut az olimpiára.

A női kosárválogatott szövetségi kapitánya merész döntést hozott

A magyarok a selejtezőben az idei Amerika-bajnokságon bronzérmes Kanada ellen kezdenek február 8-án, majd az olimpiai ezüstérmes japánokkal, végül az Eb-második spanyolokkal találkoznak a Novomatic Arénában, amely a korábbi Euroliga Final Fourokhoz hasonlóan 2500 férőhelyesre bővül. A négyesből az első három jut ki a párizsi olimpiára, így hatalmas a tét a magyar válogatott számára, amely hazai közönség előtt hajthatja végre a bravúrt.

Székely Norbert csapata kijuthat a párizsi olimpiára Forrás: MKOSZ / Girgász Péter

A csapat szövetségi kapitánya, Székely Norbert fogadalmat tett arra az esetre, ha együttese kijutna a párizsi olimpiára.

mert én biztos, hogy ez ellen vagyok mindig, minden helyzetben, de az olimpiai ötkarika azért el fog férni" - nyilatkozta a Hír TV-nek Székely Norbert.

Szoboszlai Dominik újabb tetoválásra készül

Nem a női kosárválogatott szövetségi kapitánya az egyetlen, aki tetoválásra készül a magyar sportvilágban, ugyanis a Liverpool sztárfocistája, Szoboszlai Dominik egy újabb szimbólumot varratna a testére.

"Sokáig gondolkoztam azon, hogy a Német Kupa-trófeát kellene, hiszen amikor Lipcsében játszottam, kétszer is megnyertem, ott voltam, amikor történetük során először megnyerték.

Hat hónapja vagyok itt, sokáig akarok itt lenni és sok mindent elérni, amíg nem teszek valamit, ami örökre szól" - mondta Szoboszlai, akinek több tetoválása is van, az elsőt 15 évesen csináltatta.