Itt van a magyar vízilabda-válogatott utolsó pillanatban szerzett szenzációs győztes gólja - videó

A magyar válogatott játékosai ünneplik győzelmüket a férfi vízilabdatorna elődöntőjében játszott Magyarország - Spanyolország mérkőzés végén a fukuokai vizes világbajnokságon 2023. július 27-én.
Vágólapra másolva!
Elképesztő izgalmakat hozott a fukuokai vizes vb magyar–spanyol férfi pólóelődöntőjének hajrája, amelyben Manchercz Krisztián az utolsó másodpercben lőtte fináléba a magyar csapatot.

A magyar férfi vízilabda-válogatott 12-11-re legyőzte a címvédő spanyol csapatot, ezzel bejutott a fukuokai vizes világbajnokság döntőjébe, egyúttal kvótát szerzett a jövő évi, párizsi olimpiára.

A magyar válogatott játékosai ünneplik győzelmüket a férfi vízilabdatorna elődöntőjében játszott Magyarország - Spanyolország mérkőzés végén a fukuokai vizes világbajnokságon 2023. július 27-én. Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Egyenlő állásnál az utolsó támadásnál a labda Manhercz kezébe került, aki kiszorított helyzetből lőtt a rövidre, a játékszer pedig átcsorgott a világklasszis Unai Aguirrén hóna alatt. Ugyan használták a videóbírót a játékvezetők, de a labda jól láthatóan bent volt, így ért véget a drámai csata. A gólt ide kattintva tekinthetik meg.

Varga Zsolt együttese a szombati fináléban az olimpiai bajnok szerbeket búcsúztató görögökkel találkozik.