Szinte minden játékos távozik a nyíregyházi röplabdacsapattól

röplabda, Fatum Nyíregyháza
Hiába védekezett jól kék mezes Fatum, támadásban nem volt elég hatékony a magyar bajnok
Vágólapra másolva!
Három játékos kivételével az összes idegenlégiós biztosan távozik a Magyar Kupában bronzérmes Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapatától.

A klub közösségi oldalán csütörtökön közölték, hogy a szlovén ütő, Selena Leban a világ egyik legerősebb bajnokságának számító török élvonalban folytatja pályafutását, mellette a török center, Merve Cepni is hazatér.

Ugyancsak a távozók között van az ukrán liberó, Viktorija Nikolajcsuk, a lett ütő, Anija Jurdza, poszttársai, a kazah Krisztina Belova és a trinidadi Darlene Ramdin is.

Szinte teljesen újjá kell építeni a nyíregyházi csapatot Forrás: Vladimir Markovic

Szintén elhagyja a bajnokságban negyedikként zárt szabolcsi klubot mindkét magyar feladó, a szerb felmenőkkel rendelkező Cicic Marija, valamint a venezuelai származású Kovács-Francesco Genesis. Mindez azt jelenti, hogy a - szezon közben már távozottakkal együtt - kilenc külföldiből nyolc biztosan nem Nyíregyházán folytatja, míg a szlovák Deana Valentováról egyelőre nem közöltek információt.

A közlemény szerint a csapat vezetése több új röplabdással is tárgyal már hetek óta, és a következő napokban néhány érkezőt be is jelent.