A magyar válogatott kézilabdázó boldog, hogy a világ egyik legerősebb bajnokságában próbálhatja ki magát

Sipos Adrián, Melsungen
Sipos Adrián Németországban folytatja
Vágólapra másolva!
Mint ismert, Sipos Adrián, a Telekom Veszprém magyar válogatott kézilabdázója a német élvonalban szereplő Melsungen csapatánál folytatja pályafutását. A játékos nagyon örül neki, hogy a világ egyik legerősebb bajnokságában próbálhatja ki magát.

"Nagyon örülök, hogy ilyen csapathoz igazolhatok, mert bár nem szerepelhet a Bajnokok Ligájában, de a Bundesliga a világ egyik legerősebb bajnoksága, és heti rendszerességgel BL-szintű mérkőzéseket játszhatok" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornán Sipos.

Hozzátette, voltak itthonról is ajánlatai, és voltak beszélgetései BL-csapatokkal, de utóbbiakkal nem jutottak el a megegyezésig.

Sipos Adrián Németországban folytatja Forrás: Melsungen/Facebook

Elmondása szerint Roberto García Parrondo vezetőedző személye maximálisan befolyásolta a döntéshozatalban, mert amikor az elmúlt években spanyol rendszerben dolgozott, az mindig a javára vált.

Új együttesében is védekezésben számítanak majd rá, a következő szezonban pedig az európai kupaszereplést érő hely megszerzése lesz a céljuk.

Sipos hangsúlyozta, hogy a mai napig nagyon szeret Veszprémben játszani, és minél több éremmel szeretne távozni a klubtól.