Döntött a jövőjéről a Falco vezetőedzője

KONAKOV, Milos, Falco Szombathely
Budapest, 2023. április 9. Milos Konakov, a győztes szombathelyi csapat vezetőedzője a Zsíros Tibor férfi kosárlabda Magyar Kupa döntőjében játszott Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Sopron KC mérkőzés után a fővárosi Tüskecsarnokban 2023. április 9-én. A Szombathely 92-48-ra nyert és második alkalommal hódította el a kupát. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Szerződést hosszabbított Milos Konakov, a férfi kosárlabda-bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője.

A klub honlapjának csütörtöki tájékoztatása szerint a szerb-magyar szakember a következő két szezonban is a vasiakat irányítja.

Gráczer György ügyvezető elmondta, mindkét fél elégedett a közös munkával, így egy rövid egyeztetés után sikerült könnyen megegyezni.

fejtette ki.

Milos Konakov szerződést hosszabbított a Falco csapatával Forrás: MTI/Kovács Tamás

Milos Konakov is megerősítette, hogy könnyen sikerült megegyezniük.

"A csapatnál és Szombathelyen jól érzem magam. Ez a hosszabbítás azt mutatja, hogy egy irányba haladunk a klubbal. Hat éve vagyok a Falco család tagja,

és a sikerek után is mondhatom, hogy a klub és én is éhesek vagyunk. Úgy gondolom, hogy együtt nagy dolgokért küzdhetünk" - tette hozzá.

A 39 éves tréner tavaly vette át a csapat vezetését, és az előző szezonban a bajnoki cím mellett a Bajnokok Ligája 16-os csoportkörébe vezette a csapatot. Idén a gárda elhódította a Magyar Kupát, az NB I elődöntőjében pedig jelenleg 1-0-ra vezet a Zalakerámia ZTE KK ellen.