Szülését követően újra edzésbe állt a Győr női kézicsapatának világsztárja

Jelena Despotovic Győri Audi ETO kézilabda
Győr, 2021. október 30. A győri Jelena Despotovic (j) és Thea Blomst, a svéd csapat játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában játszott Győri Audi ETO KC - Ik Sävehof mérkőzésen a győri Audi Arénában 2021.október 30-án. MTI/Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
Szülését követően ismét edzésbe állt a Győri Audi ETO olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok montenegrói válogatott kézilabdázója, Jelena Deszpotovics. Az átlövő december eleje óta már a csapattal tréningezik és hamarosan ismét pályára lép majd zöld-fehér mezben.

2022 év elején érkezett a hír, miszerint Jelena Deszpotovics gyermeket hord a szíve alatt. Az átlövő tavaly augusztus végén adott életet kislányának, Helenának. A szülést követő időszakban fokozatosan tért vissza a versenysportolói életmódhoz.

Egy hónappal ezelőtt, 2022. december elején gyermekével visszaköltözött Győrbe és azóta is rendszeresen részt vesz a csapat edzésein. Formája napról napra egyre jobb, így hamarosan ismét pályára léphet az Audi Aréna Győrben

- ídta hírül a klub a közleményében.

Jelena Despotovic visszatér Forrás: MTI/Krizsán Csaba

és lesz a jövőben is. Sok sikert kívánok neki a folytatáshoz" -nyilatkozta Endrődi Péter a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

Jelena Deszpotovics 2021 nyarán érkezett Debrecenből a Győri Audi ETO csapatához, és eddig 31 alkalommal lépett pályára zöld-fehér mezben.