Gyereket vár a Győr női kézicsapatának norvég világklasszisa

Veronica Kristiansen Győri Audi ETO kézilabda
Debrecen, 2022. május 20. A győri Veronica Kristiansen a női kézilabda NB I-ben játszott DVSC Schaeffler - Győri Audi ETO KC mérkőzésen a debreceni Hódos Imre rendezvénycsarnokban 2022. május 20-án. Győzelmével bajnok lett a Győr csapata. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC a hivatalos honalpján jelentette be, hogy a csapat világbajnok norvég átlövője, Veronica Kristiansen gyereket vár.

"Újabb taggal fog bővülni az ETO-család, hiszen klubunk átlövője, Veronica Kristiansen arról tájékoztatta a klubvezetést, hogy egy új életet hord a szíve alatt" - írta a közleményében a Győr.

Az idei szezonban biztosan nem lép már pályára Veronica Kristiansen az anyai örömök miatt.

A győri Veronica Kristiansen gyereket vár Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

„Tiszta szívből gratulálok, jó egészséget kívánok Veronica-nak az elkövetkezendő időszakhoz. A női kézilabdázásban sohasem egyszerű egy klubvezető élete, ha egy játékosra hosszú ideig nem számíthatunk. Veronica időben tájékozatott minket szándékairól, tisztában voltunk azzal, hogy hosszabb időre kieshet a játékból. Nyilván nem egyszerű őt pótolni, de hiszem, hogy Line Haugsted visszatérésével egyáltalán nem gyengülünk a poszton. Veronica-nak ezúton is boldog és nyugodt babavárást kívánunk, és várjuk vissza a csapatba." – nyilatkozta Endrődi Péter a Győri ETO Kft ügyvezetője.

„Hihetetlen boldog vagyok, és várom már a várandósság időszakát. Fantasztikus érzése, hogy egy új élet növekszik a szívem alatt. Köszönöm a klub eddigi támogatását, és hiszek a lányokban, hogy az idei szezonban minden célunkat elérik. Én mellettük leszek, és támogatom őket mindenben." – mondta Veronica Kristiansen.