Vágólapra másolva!
A Telekom Veszprém dán balátlövője, Rasmus Lauge Schmidt 2023 nyarától a nevelőegyesületében, a Bjerringbro-Silkeborg csapatában folytatja pályafutását - írja a klub hivatalos oldala.

Az Európa-bajnok balátlövő 2019 nyarán igazolt a Telekom Veszprémbe, majd 2021-ben további kettő plusz egy évre írt alá.

Rasmus Lauge Schmidt 2023 nyarán távozik Fotó: Koncz Márton - Origo

A csapatkapitány szerződésébe − kifejezetten az ő kérésére, még a koronavírus-járványra való tekintettel – bekerült egy záradék, amelynek értelmében 2023 nyarán visszatérhet Dániába. Játékosunk úgy döntött, hogy élni szeretne ezzel az opcióval - írják a veszprémiek..

Ramus Lauge Schmidt két SEHA-liga címet és egy Magyar Kupát nyert a Veszprémmel.

"Abban talán mindannyian egyetértünk, hogy mindenhol jó, de a legjobb otthon. Főleg ott, ahol minden elkezdődött. Ezzel együtt is hadd szögezzem le, hogy nagyon megszerettem a Telekom Veszprémet, a várost, a Balatont és környékét, az országot, de leginkább a szurkolókat! Még sok munka vár ránk. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy a lehető legtöbb trófeát hódítsuk el az idén és a következő szezonban, köztük a legfontosabbat is" - mondta a dán klasszis a hazatérésével kapcsolatban.