Vágólapra másolva!
Csütörtökön kora este a Ferencváros hazai pályán öt góllal, 29-24-re legyőzte a Győri Audi ETO KC-t a női kézilabdabajnokság szuperrangadóján, ami a fordulatos küzdelem, és az óriási feszültsg ellenére, leginkább a két edző balhéja miatt marad emlékezetes.

Mint azt a találkozó után az Origo is megírta, az első félidő utolsó perceiben kis híján egymásnak ugrott a két csapat edzője, a ferencvárosi Elek Gábor és a győri Ambros Martin.

A botrány, ha csak a szavak szintjén, de a lefújást követően is folytatódott, régen láttunk, hallottunk ennyire rosszízű nyilatkozatokat egy ilyen rangos sportesemény után.

Elek Gábor (elől) és Ambros Martin (fehér pólóban) talán már soha többé nem áll szóba egymással Fotó: Koncz Márton - Origo

Amikor az M4 Sport munkatársa arról kérdezte Ambros Martint, hogy mi is történt a 29. percben, ami miatt majdnem összeverekedett Elek Gáborral, a spanyol edző így válaszolt:

"Nem akarok erről az emberről beszélni, soha többet" - a történteket pedig nem kommentálta. Ahogy a korábban vele párban a női válogatottat irányító Elek Gábor is elzárkózott, amikor erről kérdezték, csak annyit válaszolt, hogy "nagyon sajnálom, hogy elszállt az agyam".