Vágólapra másolva!
Ahogyan arról beszámoltunk, a Telekom Veszprém 31-31-es döntetlent játszott a Vardar Szkopjéval a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján és ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A találkozó legszebb gólját hazai oldalon Kentin Mahé és Omar Yahia hozták össze.

Az olimpiai és világbajnok francia irányító a levegőben "úszva" kapta meg a labdát Omar Yahiától és lőtte be azt az északmacedón rivális kapujába.

Az egyiptomi jobbátlövő nem sokkal korábban maga is remekelt. Hét gólja közül a leglátványosabb talán az volt, amikor egy széles indulócsel után végül a másik irányba lépett el, majd picit hátrafelé felugorva a léc alá bombázta a labdát.

A Veszprém ugyan a tavalyi nyolcaddöntős párharcnál valamivel szorosabban, de összesítésben így is simának mondható eredménnyel múlta felül David Davis csapatát. A 2020-21-es szezonban elért 80-57 után ezúttal 61-53 lett 120 perc után a végkimenetel.

A legjobb nyolc között a magyar sztárcsapat ellenfele a dán Aalborg lesz, amelynek csoportgyőztesként nem kellett pályára lépnie a nyolcaddöntőben. Az első meccset a Veszprém Arénában játsszák május 11-12-én, a visszavágót pedig Dániában egy héttel később.