Vágólapra másolva!
A Telekom Veszprém hazai pályán 31-31-es döntetlent játszott a Vardar Szkopjéval a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. A találkozó után a főszereplők értékelték a látottakat.

"Gratulálok Momir Ilicnek és csapatának a győzelemhez, sok sikert kívánok nekik a negyeddöntőhöz. Két és fél éven át voltam a Veszprém edzője, így megannyi élmény ide köt.

Köszönök mindent a szurkolóinknak, akik ellátogattak ilyen meszire is" - mondta David Davis, a Vardar Szkopje jelenlegi, a Veszprém korábbi vezetőedzője.

A Telekom Veszprém ismét bejutott a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában Fotó: Polyák Attila - Origo

"Az első meccs nagyon jól sikerült Szkopjéban,

a mai napon túl sok ziccert hagytunk ki ahhoz, hogy sikerrel tudjuk venni ezt a mostani visszavágót is. Ma igazán elégedett csak az első félidővel lehetek.

Számos fontos meccs vár ránk a közeljövőben, benne a Szeged elleni bajnoki és kupameccsekkel is" - tekintett előre Momir Ilic, a Telekom Veszprém vezetőedzője.

- mondta Omar Yahia, aki hét góljával a mezőny legeredményesebbje lett.

David Davishoz hasonlóan Stojanche Stoilov szintén hálás volt az északmacedón szurkolóknak, akik elkísérték őket Veszprémbe. Már csak miattuk is szerettek volna ezen a napon minél jobb eredményt elérni. A nyolcgólos vereség után küzdeni és nyerni jöttek ide, sok hibával játszottak, de a kapusaik teljesítményével elégedett volt.