Vágólapra másolva!
Már odahaza gyógyul Salló Alpár, aki a Csíkszereda-FTC jégkorong Erste Liga bajnoki döntő első meccsén a fradista Nagy Gergely a palánkra lökött, és emiatt fennállt az agyi ödéma és műtét veszélye.

Hatalmas vihart kavart Nagy Gergely kemény belemenése, aminek következtében a csíkszeredai Salló Alpár eszméletét vesztette. Szerencsére

a védő túl van az életveszélyen, és a szeredai klinikáról visszatért a szülők családi házába, ahol barátnője, Bea társaságában gyógyul tovább.

Édesapja, Salló Gyula elárulta, fiának egy hónap múlva kell visszatérnie kórházi felülvizsgálatra.

"Alpár addig nem mozoghat, tilos a fizikai munka.

A fiam rettentően sajnálja, hogy a román válogatott védőjeként – sérülése miatt – kénytelen kihagyni a közeledő (május 3-6) ljubljanai divízó 1/A csoportos világbajnokságot, ahol a magyar válogatottal is találkozik a csapat" – nyilatkozta az idősebbik Salló.

Salló Alpárt az Erste Liga elnöke, Szőke Álmos is meglátogatta a kórházban korábban Forrás: facebook.com/ersteligamagyarorszag

A hokisnak igen jól esett, amikor az Erste Liga elnöke, Szőke Álmos meglátogatta őt a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházban.

"Salló Alpár semmire sem emlékszik a balesetéből – nyilatkozta a Borsnak Szőke. – Érthető okból

Alpár biztos utazó volt a vébére a román válogatott tagjaként. Elmondta, hogy szerinte Romániának van esélye a világ legjobbjai közé jutásra, mivel számos kiváló orosz és fehérorosz korongozót honosítottak.

Sportszerű gesztusként Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség szakmai alelnöke ajándékcsomagot küldött a bekknek, és felajánlotta neki, amennyiben magyarországi orvosok segítségére van szüksége, segítenek neki.