Vágólapra másolva!
A Győri ETO Kézilabda Club az egyesület alapszabályának értelmében Közgyűlést hívott össze, ahol a tagság megválasztott egy új Elnökséget, melynek tagjai Görbicz Anitát kérték fel a klub vezetésére.

Az új elnök megbízatása három évre szól. A klub eddigi működési modelljében a Magyar Kézilabda Szövetség jövő évi Versenykiírása értelmében a közeljövőben átalakulás várható - derült ki a Győri Audi ETO KC közleményéből.

A Győri Audi ETO Kézilabda Club a közelmúltban Közgyűlést tartott, ahol az egyesület tagja új elnökséget választottak meg. Minderre azért volt szükség, mivel több elnökségi tag is jelezte, hogy a jövőben nem tudják ellátni az elnökségbeli feladataikat. Ezáltal az egyesületet immár egy héttagú, részben új Elnökség vezeti. Az egyesület Alapszabálya értelmében a frissen megválasztott Elnökség saját tagjai közül kellett, hogy válasszon elnököt. Az Elnökség 2022. április 5-i ülésén egyhangúan Görbicz Anitát kérte fel és választotta meg az elnöki pozíció betöltésére.

- mondta el az egykori klasszis irányító.

Görbicz Anita még többet tehet a győri kézilabdáért Forrás: Origo


! – nyilatkozta Görbicz Anita elnök.

Klubunk ezúton tájékoztatja a közvéleményt, hogy a létrehozandó új gazdasági társaság alapításának folyamata elkezdődött és a tervezett ütemben halad, azaz nem lesz semmilyen adminisztratív akadálya annak, hogy a Győri Audi ETO KC csapata elinduljon a K&H Liga következő, 2022/23-as kiírásában.

A Győri ETO Kézilabda Club újonnan megválasztott elnökségének tagjai:

Vanyus Attila
örökös tiszteletbeli elnök
Endrődi Péter
Győr Megyei Jogú Város, kabinetfőnök
Görbicz Anita
Győri Audi ETO KC, sportigazgató
Pálinger Katalin
Magyar Kézilabda Szövetség, alelnök
Radnóti Ákos
Győr Megyei Jogú Város, sportért felelős alpolgármester
Virág-Adorján Andrea
Győr Megyei Jogú Város, polgármesteri főbiztos
Wieszt Attila
Endo Plus Service Kft., ügyvezető igazgató