Debrecenbe is eljutott a férfi kosár-Eb trófeája

Horizontal TEAM JOY CLOSE-UP TROPHY HAND BASKETBALL FINAL EUROPEAN CHAMPIONSHIP
Slovenia's players raise the trophy up after winnig the FIBA Eurobasket 2017 men's final basketball match between Slovenia and Serbia at Sinan Erdem Sport Arena in Istanbul on September 17, 2017. (Photo by OZAN KOSE / AFP)
Vágólapra másolva!
Debrecenben lehet megtekinteni csütörtökön a szeptemberi férfi kosárlabda Európa-bajnokság trófeáját.

A magyar szövetség szerdai tájékoztatása szerint a nemzetközi szövetség egy turné keretében az összes olyan országba eljuttatja a kupát, amely részt vesz a kontinensviadalon, köztük Magyarországra is.

A serleg megtekintésére csütörtökön 9.30 és 11.30 között, a Debreceni Egyetem díszudvarában lesz lehetőség, ahol fotózkodni is lehet a kupával.

Ezt követően átkerül a Főnix Arénába, a csütörtöktől szombatig tartó Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa helyszínére,

ahol csütörtökön és pénteken továbbra is lesz lehetőség képeket készíteni a serleggel.

A magyar férfi kosárválogatott is ott lesz az Eb-n Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A koronavírus-járvány miatt tavaly őszről elhalasztott, 41. Eb négy házigazdája Németország, Csehország, Olaszország és Georgia lesz szeptember 1. és 18. között. A csoportmérkőzésekre Kölnben, Milánóban, Tbilisziben és Prágában kerül sor, a végjátéknak Berlin ad otthont. Ivkovics Sztojan kapitány együttese Kölnben csap majd össze a bosnyákokkal, a címvédő szlovénokkal, a világbajnoki bronzérmes franciákkal, a litvánokkal és a házigazda németekkel.