Vágólapra másolva!
A Motherson Mosonmagyaróvár 2025-ig szerződést hosszabbított vezetőedzőjével, Gyurka Jánossal, akinek a vezetésével az előző szezonban harmadik helyen zárták a női kézilabda NB I-et - jelentette be a klub hivatalos oldalán.

A csapat honlapján olvasható közlemény szerint a hosszú távú szerződés azt mutatja, hogy az MKC és a kiváló edző továbbra is komoly perspektívát lát a csapatban, a közös munkában.

"Valóban így van, hiszen ha ezt nem látnám, akkor nem írtam volna alá újabb három éves kontraktust a klubbal" - nyilatkozta Gyurka János, az MKC vezetőedzője.

Gyurka Jánossal 2025-ig hosszabbított szerződést a Mosonmagyaróvár Fotó: Polyák Attila - Origo

"Az a morál, amit itt tapasztalok, az építkezés, ami eddig sikeres volt azonban arra sarkall, hogy tovább dolgozzunk együtt. Köszönöm tehát a bizalmat, a hitet és segítséget, amit megkapok a klubvezetéstől, valamint a játékosok maximális hozzáállását, teljesítményét.

A magyar és a nemzetközi sorozatban is feladatok várnak ránk a közeli jövőben és vannak komoly távlati terveink is az MKC csapatával."

A Mosonmagyaróvár előző szezonbeli dobogós helyezésének köszönhetően automatikusan kvalifikálta magát az Európa-liga csoportkörébe, ahol a következő két hónapban a francia Besancon, a norvég Sola és a horvát Lokomotiva Zagreb közül kellene kettőt megelőznie a továbbjutáshoz.

A hazai találkozókat a győri Audi Arénában játssza majd az együttes. Azzal, hogy a szakember milyen példaértékű munkát végez Móváron, korábban már az Origo Sport is foglalkozott.