Az Újpest a Ferencvárost fogadja a jégkorong Magyar Kupa második fordulójában

SZABÓ Pál
Miskolc, 2020. január 19. A fehérvári kapus Ouzas Michael (b) és csapattársa, Szabó Pál Krisztián (j), valamint a ferencvárosi Kulmala Rasmus (k) a jégkorong Magyar Kupa döntőjében játszott a Hydro Fehérvár AV19 - FTC-Telekom mérkőzésen a Miskolci Jégcsarnokban 2020. január 19-én. MTI/Vajda János
Vágólapra másolva!
Az Újpest a Ferencvárossal, a MAC HKB Újbuda pedig a DVTK Jegesmedvék csapatával csap össze a jégkorong Magyar Kupa második fordulójában, amelynek tétje a négy közé jutás.

A csütörtöki sorsoláson kiderült az is, hogy a tervezett játéknapok november 24. és 30. A továbbjutás oda-visszavágós párharcokban dől el.

A fehérvári kapus Ouzas Michael (b) és csapattársa, Szabó Pál Krisztián (j), valamint a ferencvárosi Kulmala Rasmus (k) a jégkorong Magyar Kupa döntőjében játszott a Hydro Fehérvár AV19 - FTC-Telekom mérkőzésen a Miskolci Jégcsarnokban 2020. január 19-én. MTI/Vajda János Forrás: MTI/Vajda János

A címvédő DEAC, valamint az osztrák ligában szereplő Hydro Fehérvár AV19 automatikusan résztvevője a négyes döntőnek, amelyet a január 22-23-i hétvégén tartanak.

Magyar Kupa, 2. forduló:
MAC HKB Újbuda-DVTK Jegesmedvék
UTE - FTC-Telekom