Vágólapra másolva!
Háfra Noémi válogatott kézilabdázó szerint új klubcsapatában, a Győri Audi ETO-ban mindenki csapattársától, még a kapusoktól is el tud lesni valamit.

- nyilatkozta a 23. születésnapját éppen kedden ünneplő játékos.

Háfra idén nyáron a bajnoki címvédő Ferencvárostól igazolt az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes győriekhez. A fővárosi együttesben rendszerint sok időt töltött a pályán, az ETO-nál viszont egyelőre csak körülbelül húsz perc jut neki meccsenként.

- magyarázta a 63-szoros válogatott kézilabdázó.

Háfra szerint egyelőre könnyebb a helyzete a válogatottnál Forrás: MKSZ/Kovács Anikó

Háfra szerint egyelőre könnyebb a helyzete a válogatottnál, mert bár vannak új dolgok, de az augusztus végén kinevezett szövetségi kapitánnyal, Golovin Vlagyimirrel már dolgozott együtt az MTK-nál és az utánpótlás-válogatottnál is.

- mondta.

Ambros Martín vezetőedző bal- és jobbátlövőként is számít a kétszeres bajnok, junior világbajnok játékosra, aki elárulta: néha ösztönből jönnek a dolgok, néha viszont alaposan át kell gondolnia, melyik oldalon mit kell csinálnia.

Háfra is tagja a magyar válogatott jelenlegi keretének, amely a jövő novemberi Európa-bajnokság selejtezősorozatának első két fordulójára készül: szerdán 18 órától Érden a portugál, vasárnap 17.30-tól Nagytapolcsányban (Topolcany) pedig a szlovák csapat lesz az ellenfél.