Vágólapra másolva!
A Telekom Veszprém hazai pályán 29-28-ra legyőzte a Barcelonát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai esti mérkőzésén. A mérkőzés után a főszereplők értékelték a látottakat.

"Nagyon kemény meccs volt, első félidőben a védekezésünk rendben volt, a támadásunk már nem annyira. A szünet után vissza tudtunk jönni a meccsbe, jó helyzeteket tudtunk kialakítani, az utolsó hat percben szorossá tudtuk tenni.

- értékelte a mérkőzést Antonio Carlos Ortega, a Barcelona jelenlegi, a Veszprém korábbi vezetőedzője.

Momir Ilic szerint a szezon eddigi legjobb teljesítményét nyújtották a játékosai Fotó: Koncz Márton - Origo

Momir Ilic, a Veszprém vezetőedzője így látta a rangadót:

"Nagyon elégedett vagyok, azzal, amilyen játékfelfogással játszottunk, talán ez volt eddig a szezon legjobb meccse, ahogyan kézilabdáztunk.

Ugyanakkor a technikai hibákat a Barca kegyetlenül megbüntette a második félidőben. Sok sikert kívánok korábbi edzőmnek, Carlosnak, aki nemcsak kiváló szakember, de fantasztikus ember is egyben.

- emelte ki az egészen fantasztikus hangulatot varázsoló közönség támogatását Sipos Adrián, az Építők beállója és védője.

"Gratulálok a Veszprémnek, egyetértek Carlosszal, ezt a meccset az első félidőben veszítettük el. Sokáig nem tudtuk kontrollálni a meccset, de a második félidőben vissza tudtunk jönni.

- mondta Ángel Fernández, a katalánok balszélsője.