Vágólapra másolva!
A Győri Audi ETO 32-21-re legyőzte a CSZKA Moszkva csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének vasárnapi bronzmérkőzésén. A találkozó után a főszereplők értékelték a látottakat.

"Előző nap nagy nyomás alatt nem sikerült kihoznunk magunkból ezt a teljesítményt, amit ma igen. Az ellenfél is egyenlő erősségű volt velünk, és ezért mi is túl görcsösek voltunk.

Tudjuk, mit kell csinálnunk a következő szezonban, ez lesz a helyes út" - értékelt a harmadik helyért sikeresen megvívott összecsapás után Ambros Martín, a Győr vezetőedzője.

Olga Akopian, a moszkvaiak kispadjára Martínhoz hasonlóan szezon közben kinevezett vezetőedzője szintén előretekintett a következő szezonra.

- mondta a final four-újonc együttes vezetője.

Anne Mette Hansen kiemelte, hogy a szombati kudarc után nagyon szerette volna megnyerni a bronzmérkőzést a magyar csapat, hogy a visszavonuló Görbicz Anitát és a Rosztov-Donhoz távozó Eduarda Amorimot egy szép emlékkel tudják búcsúztatni.

Jelene Mihajlicsenko, a CSZKA 19 éves tehetsége a BL budapesti végjátékára épült fel október végén elszenvedett sérüléséből.

- mondta a négy góllal csapata legeredményesebb játékosává váló balátlövő.