Vágólapra másolva!
A Győri Audi ETO hihetetlen izgalmak közepette büntetőpárbajban alulmaradt a francia Brest Bretagne csapatával szemben a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének szombati elődöntőjében.

"Gratulálok az ellenfélnek, sajnos nem úgy végződött a meccs, ahogyan szerettük volna.

- értékelt Ambros Martín, a Győri Audi ETO vezetőedzője a találkozót követően.

Silje Solberg remekül védett a második félidőben, akinek a hosszabbításban is volt pár fontos bravúrja. "Kiváló mérkőzés volt, hatalmas izgalmakkal. A védekezésünk nagyon jó volt, sajnáljuk, hogy a vége csalódás lett, de szeretnénk megnyerni legalább a holnapi bronzmeccset" - mondta az ETO norvég kapusa.

A játékosaim kitettek magukért, hétmétesekkel nyerni mindig nagyon különleges. Örülök, hogy összejött a fináléba jutás" - mondta Laurent Bezeau, a francia együttes vezetőedzője, aki szerint nagyon magabiztosan érkeztek a szezon utolsó szakaszára, és a mai találkozó előtt sem ijedtek meg.

"Bármelyik irányba eldőlhetett volna számos alkalommal a csata, nagyon jó meccs volt. Örülök, hogy mi jöttünk ki belőle győztesen" - mondta rendkívül önkritikusan Isabelle Gulldén, a Brest irányítója, aki öt évvel ezelőtt egyszer már tagja volt egy Győr elleni győztes hetespárbajnak.

A vége ugyanaz lett, mint a CSM-vel, de már szeretnék a Brestre és a vasárnapi döntőre fókuszálni" - mondta a svéd irányítóklasszis.