Négy játékos kimarad az ukránok elleni kosárlabda Eb-selejtező keretéből

Vojvoda Dávid, magyar kosárlabda-válogatott, Horvátország, férfi
Vojvoda Dávid (b) és a horvát Toni Katic (k) a férfi kosárlabda világbajnoki selejtező J csoportjának az utolsó, 6. fordulójában játszott Magyarország - Horvátország mérkőzésén a szombathelyi Arena Savaria sportkomplexumban 2019. február 25-én
Vágólapra másolva!
A magyar kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, Ivkovics Sztojan megnevezte azt a négy játékost, aki kimarad a ma esti ukránok elleni Eb-selejtező meccskeretéből.

Az Ukrajnában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnoki selejtezők legutóbbi meccsén a magyar csapat 23 ponttal nyert az osztrákok ellen. Az már korábban biztossá vált, hogy a válogatott kijutott az Eb-re, az ukránok elleni meccsen csak a csoportelsőség dönt majd. A magyar szövetségi kapitány, Sztojan Ivkovics megnevezte azt a négy játékost, aki kimarad a ma esti ukránok elleni Eb-selejtező meccskeretéből - derül ki az MKOSZ oldaláról.

Vojvoda Dávid biztosan pályára lép Forrás: MTI/Varga György

A döntés értelmében

Váradi Benedek, Ferencz Csaba, Benke Szilárd és Eilingsfeld János biztosan nem lesz ott a pályán a ma 18 órakor kezdődő mérkőzésen.

A magyar válogatott 18.00 órakor játssza az F-csoport utolsó meccsét a házigazda ukránok ellen, itt dől majd el, melyik csapat nyeri ezt a csoportot.