Mikler Roland egy napját követhetik végig a szurkolók a kézivébére készülő magyar válogatott edzőtáborában

Mikler Roland szerkeszti a Watch Games. See More. Instagram-oldalát
Vágólapra másolva!
Hétfő reggeltől Mikler Roland szerkeszti a Watch Games. See More. Instagram-oldalát, amely a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság szervezőinek hivatalos csatornája. 

A magyar válogatott játékosa bemutatja, hogyan telik egy napja az egyiptomi világbajnokságra készülő nemzeti csapat edzőtáborában, így sok más ismerős arc is feltűnik majd a bejegyzésekben - derül ki a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság sajtócsapatának közleményéből.

Az egy év múlva kezdődő magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság némileg más lesz, mint az eddig megszokott tornák. Nemcsak a sporté és a kézilabdáé lesz a főszerep, hanem

sokkal inkább az élmények állnak majd a középpontban.

A Watch Games. See More. brand elsődleges célja, hogy a mérkőzések mellett a nemzetközi és a hazai szurkolók is sokkal többet láthassanak Magyarországból, a rendezővárosokból, így Budapestből, Szegedből és Debrecenből. A cél, hogy megismerjék a magyar gasztronómiát, koncertekben és fesztiválélményekben legyen részük, felfedezzék a rendezővárosok nevezetességeit, valamint a környezettudatos gondolkodást is magukénak érezzék.

Mikler Roland szerkeszti a Watch Games. See More. Instagram-oldalát Forrás: EHF EURO 2022 Press

A szervezés folyamatait,

a rendszeresen jelentkező aktivitásokat online is követhetik a szurkolók a Facebookon és az Instagramon,

hamarosan pedig a weboldal és az applikáció is elérhetővé válik. Január 13-án, egy évvel az Európa-bajnokság kezdete előtt pedig még több meglepetéssel és érdekességgel érkeznek a szervezők. Az exkluzív tartalmakért érdemes ellátogatni az Instagram-oldalukra, ahol hétfőn Mikler Rolandé a terep.