Vágólapra másolva!
Már elérhető a WGSM TV első epizódja a Watch Games. See More. hivatalos YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán. A magazin havonta jelentkezik, és elsősorban a 2022-es Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott tagjait, a leendő helyszíneket mutatja be, emellett az Eb szervezőmunkájával kapcsolatos háttérinformációkról, érdekességekről számol be. A WGSM TV műsorvezetője a több nemzetközi kézilabdás eseményről is ismert Szalay Edit lesz.

A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai a most zajló egyiptomi világbajnokságon is – közvetve – a jövő januári, hazai környezetben rendezendő Európa-bajnokságra készülnek. Korábban egyetlen magyar férfi kézilabdázónak sem adatott meg, hogy idehaza bizonyítson, hiszen Magyarország (Szlovákiával közösen) először rendez kontinenstornát. Ahogyan a szurkolóknak sem nyílt még lehetőség arra, hogy itthon drukkoljanak a magyar válogatott egy Eb-mérkőzésen – történetesen Európa legújabb multifunkcionális kézilabda csarnokában.

A WGSM TV a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság és a köré épülő fesztivál szervezőinek legújabb, havonta jelentkező kommunikációs csatornája. Az exkluzív műsorsorozat elsősorban azért indult el, hogy bemutassa a magyar válogatott játékosait.

A műsor célja továbbá, hogy az Európa- bajnoksággal kapcsolatos legfrissebb, hasznos és érdekes információk közérthetően és első kézből jussanak el a kézilabdabarátokhoz. Izgalmas témák, kulisszatitkok, „backstage-sztorik", exkluzív tartalmak, meglepetés vendégek

– ezekre számíthatnak majd azok, akik követik a WGSM TV adásait.

"A WGSM TV alapvető célja, hogy csatornát nyissunk a szurkolók, a nézők és a kézilabdázóink között. Szeretnénk újszerűen bemutatni a játékosokat. Olyan háttérinfókat szedünk össze adásról adásra, melyek izgalmasak, érdekesek lehetnek a nézők számára és amik máshol nem láthatóak.

Az első adásban Lékai Mátéval, válogatottunk meghatározó alakjával látható egy hosszabb interjú, illetve vele és Nagy Lászlóval közös játékunk. Emellett kicsit bepillantottunk a januári jegyértékesítésről szóló sajtótájékoztatónk háttérmunkálataiba is" – mondta az online videósorozatról Szalay Edit.

Az Eb szervezőbizottsága rengeteg kiegészítő programmal és aktivitással várja a szurkolókat a rendhagyó Európa-bajnokságon, a sportesemény köré szervezett fesztivál és a tornát megelőző hónapok programjainak tartalmát a Watch Games. See More. szlogen fogja össze. Minden aktuális és hasznos információ – benne a jegy- és élménycsomag-értékesítéssel – megtalálható a www.watchgamesseemore.hu oldalon.

Az Európa-bajnokság 2022. január 13-án kezdődik, a döntőt az épülő, 20 ezer fő befogadására alkalmas Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban rendezik január 30-án.