Koronavírusos két kézilabdázó az FTC-ben, elmarad a szombati BL-mérkőzésük

fradi
Budapest, 2018. október 14. A ferencvárosi Háfra Noémi (k), mellette Henny Ella Reistad (b) és Emilie Hegh Arntzen, a norvég Vipers Kristiansand játékosai a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a D csoportban játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Vipers Kristiansand mérkőzésen az Érd Arénában 2018. október 14-én. MTI Fotó: Czagány Balázs
Vágólapra másolva!
Mivel az FTC-Rail Cargo Hungária csapatából két kézilabdázó is pozitív koronavírus-tesztet produkált, ezért elmarad a magyar együttes szombati, Vipers Kristiansand elleni mérkőzése a Bajnokok Ligájában - olvasható a kub közleményében.

Elek Gábor együttesének valamennyi tagján szerdán, majd csütörtökön délután is koronavírus tesztet végeztek el. A szerdai teszt mindenkinél negatív eredményt mutatott, a fővárosiak ezt követően indultak útnak Norvégiába, majd a csütörtökön, Kristiansandban elvégzett vizsgálatok után két játékosuknál is pozitív koronavírus-tesztet regisztráltak.

A fertőzött személyeket elkülönítették, a velük kapcsolatba került játékosokat, edzőket és vezetőket pedig újabb tesztnek vetik alá. A pozitív tesztek miatt a szombati, Vipers Kristiansand elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés elmarad.

A címlapi kép csak illusztráció!