Vágólapra másolva!
Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a lengyel Lomza Vive Kielce otthonában lép pályára a MOL-Pick Szeged, amely 14 fős kerettel és a szakmai stábba kedden reggel kel útra.

„Hiába fogyatkoztunk meg a koronavírus-járvány miatt, és jó pár meccsig nem számíthatunk hat játékosunkra, az élet nem áll meg, játszani kell" – írta a honlapján a szegedi kézicsapat. A Szeged pénteken jöhetett ki a karanténból, és négy nap után újból együtt edzett. A hétvége sem a pihenésről szólt, végig gyakorolta a magyar együttes, amely készült a szerdai meccsre.

A MOL-Pick Szeged 14 fős kerettel utazik a Kielce elleni BL-meccsre Fotó: Csudai Sándor - Origo

14 játékos és a szakmai stáb kel útra. Szegedről Budapestre buszoznak, majd a Liszt Ferenc reptérről különgéppel repülnek Varsóba. Kedden este a meccs helyszínen edzenek, másnap 18.45-kor pedig következik az első találkozó a BL-ben.

Ebben a helyzetben nem is lehet más a célja a Szegednek, mint minél szorosabb eredményt elérni, hiszen a hazaiak teljes, a legerősebb keretükkel készülnek ellenük. A meccs után egyből repülnek is haza, így csütörtök hajnalban már Szegeden lesznek.