Vágólapra másolva!
A román bajnok CSM Volei Alba Blaj (Balázsfalva) csapatánál folytatja pályafutását a röplabdázó Bleicher Réka. A klub honlapja csütörtökön jelentette be a 24 éves feladó szerződtetését.

A 61-szeres válogatott Bleicher az előző idényben a kupagyőztes Vasas Óbudában játszott, korábban megfordult Újpesten, Jászberényben, az MTK-nál, a TFSE-nél és Budaörsön is.

"Ez a lehetőség olyan ugródeszka nekem, amelyet butaság lett volna kihagynom"

- mondta az MTI érdeklődésére Bleicher. Hozzátette, a Blaj szerb edzője, Darko Zakoc több jelölt közül őt választotta, ez pedig fontos szempont volt a döntésében. A szakember tavaly élőben is látta játszani a feladót, ugyanis a Blaj a Vasassal szerepelt egy csoportban a Bajnokok Ligájában, a romániai mérkőzésen pedig Bleicher a kezdőcsapat tagja volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☀️

Réka Bleicher (@bleicherreka) által megosztott bejegyzés,

- fogalmazott a válogatott röplabdázó, aki tudja, hogy egyedül, Magyarországtól távol sokkal nehezebb szezon vár rá, de határozott elképzelése volt, hogy ezt is megtapasztalja.

A feladónak a következő lesz az első külföldön töltött szezonja, a 2018-ban Bajnokok Ligája-döntős Blaj a román sorozatok mellett a harmadik számú európai kupasorozatban lesz érdekelt.
A klub honlapja szerint a csapat célja a román bajnokság és a Román Kupa megnyerése mellett a Challenge Kupában a döntős szereplés kivívása lesz.