A Vasashoz pártolhat az OSC pólócsapatának korábbi főtámogatója

OSC, vízilabda
Az OSC hibátlanul jutott tovább a BL-ben
Vágólapra másolva!
A Vasas pólócsapatánál köthet ki az OSC-t váratlanul elhagyó korábbi főtámogatója, az A-Híd Zrt. építőipari cég, írja cikkében a Magyar Nemzet Online.

A cikk emlékeztet rá, hogy a főtámogató április 9-én váratlanul bontott szerződést, miután arról tájékoztatta a klubot, hogy nem tudja tovább támogatni őket, lévén nem képes teljesíteni a szerződésben vállalt kötelezettségeit. Az MNO cikke szerint azonban ennél árnyaltabb a kép.

Eszerint az A-Híd Zrt. tulajdonosa, Apáthy Endre a Vlv.hu szakportálon azt nyilatkozta, hogy nincsenek anyagi nehézségeik, hiszen az építőipar továbbra is prosperál. Továbbá azt sem tagadta, hogy esetleg máshol fogja befektetni a pénzét.

"Mi úgy tudjuk, hogy ez a „máshol" a Vasas lesz, ahol hamarosan felbukkanhatnak az OSC jelenlegi kulcsjátékosai,

és amely klub elnökével, Markovits Lászlóval jó viszonyt ápol Apáthy úr" – írja a cikk, amely szerint az sem okoz gondot, hogy a Vasas jelenleg az élvonal felsőházába sem fér be, hiszen várhatóan úgysem fejeződik be a bajnokság, "ősszel pedig minden és mindenki a nulláról indul".

"S hogy miért váltana az A-Híd, amely egyszer már – hat éve – elhagyta szponzoráltját, akkor a Szeged vízilabdacsapatát? Nos, Apáthy úr és Becsey Péter, az OSC sportigazgatója viszonya egy uszodaépítéssel kapcsolatos ügy miatt megromlott, ezért következett be a szakítás" – írja a Magyar Nemzet Online cikke.

Címlapi kép: az OSC csapata 2019 szeptemberében