Anyai örömök elé néz a női kézilabda NB I gólkirálya

HANDBALL Horizontal
serbia's wing Katarina Krpez Slezak celebrates after scoring during the group A preliminary round match Serbia vs Poland as part of the women Euro 2018 handball Championships on November 30, 2018 at the XXL hall in Nantes, western France. (Photo by LOIC VENANCE / AFP)
Vágólapra másolva!
Gyermekvállalás miatt felfüggeszti pályafutását Katarina Krpez Slezak, az Érd női kézilabdacsapatának szerb jobbszélsője, a magyar élvonal háromszoros gólkirálya.

A világbajnoki ezüstérmes játékos a klub ünnepélyes évnyitóján jelentette be, hogy anyai örömök elé néz, ezért a következő idényben nem lép pályára.

A magyar állampolgársággal is rendelkező Krpez Slezak 2014-ben igazolt az Érd csapatához, amelynek színeiben három bajnoki szezonban is elérte a kétszáz találatot és gólkirály lett.

A posztjára a világbajnok brazil Alexandra do Nascimentót szerződtették, akik korábban Vácon és Székesfehérváron is kézilabdázott. Rajta kívül Bízik Réka és Termány Rita is az érdieknél folytatja pályafutását, a szakmai stáb pedig az izlandi Ragnar Oscarsson erőnléti edzővel és a francia Sebastien Gardillou szakmai konzulenssel bővült.
Az Érd a tizedik élvonalbeli idényének első mérkőzését augusztus 31-én a Ferencvárossal játssza hazai pályán.