Elbúcsúztatták a távozó szolnoki kosarasokat

kosárlabda, szolnoki olaj
Szombathely, 2018. június 18. A Szolnok játékosai ünneplik győzelmüket a férfi kosárlabda NB I döntőjének negyedik mérkőzéseként játszott Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Szolnoki Olaj mérkőzés végén a szombathelyi Arena Savaria sportkomplexumban 2018. június 18-án. A Szolnoki Olaj 83-81-re győzött, így 3-1-es összesítéssel megnyerte a párharcot, és megszerezte fennállása nyolcadik aranyérmét. MTI Fotó: Varga György
Vágólapra másolva!
Nagy változások következnek a Szolnoki Olaj KK csapatánál a következő szezontól. Távozik a klubtól a szakmai igazgató Báder Márton, illetve a center Luksa Andric és az erőcsatár Sztrahinja Milosevics sem marad Szolnokon.

A Szolnoki Olaj KK a Pécs elleni bronzcsata első meccse előtt elköszönt két ikonjától, Luksa Andrictól és Sztrahinja Milosevicstől.

Andric a 2016 decemberi érkezése óta egy bajnoki címet és két kupagyőzelemet szerzett a csapattal. Milosevics a klub történetének egyik legsikeresebb légiósaként köszönt el Szolnoktól. 2013 januárjában érkezett a csapathoz, és az egy Sevillában töltött szezont leszámítva, négy bajnoki címet és négy kupagyőzelmet szerzett Szolnokon.

Milosevics (b), Báder (k) és Andric (j) sem marad a csapatnál Forrás: szolnokiolaj.hu

Jövőre már nem lesz a klub alkalmazottja Báder Márton sem, aki játékosként négy bajnoki címet és négy kupagyőzelmet, szakmai igazgatóként pedig egy bajnoki aranyat és két kupagyőzelmet szerzett a Tisza-partiakkal.