Vágólapra másolva!
Március 31-én, vasárnap délben elindult a jegyértékesítés a női Euroliga 2019-es soproni négyesdöntőjének mérkőzéseire. A jegyek a helyszínen és online is megvásárolhatók.

Az április 12-i elődöntőkre és az április 14-i helyosztókra egyaránt 5000 és 10 000 forintért lehet jegyet venni. A jegyekkel mindkét napon két-két mérkőzést nézhetnek meg a szurkolók. A jegyek a Novomatic Arénában is megvásárolhatók, valamint az Eventim oldalán online is hozzájuk lehet jutni.

Idén eggyel fényesebbre cserélnék a tavalyi ezüstérmet a soproni lányok Fotó: Polyák Attila - Origo

Egy évvel a 2018-as nagy sikerű soproni rendezés – ahol a hazai csapat két óriási mérkőzés után végül ezüstérmet szerzett – tér vissza a női kosárlabdázás európai csúcseseménye a nyugat-magyarországi városba. A két elődöntőben április 12-én előbb 17 órától a cseh ZVVZ USK Praha és az orosz Dinamo Kurszk, majd 20 órától a Sopron Basket és a címvédő, szintén orosz Jekatyerinburg mérkőzésére kerül sor. A helyesztók napján a bronzmeccs 17.30-kor, míg a döntő 20.30-kor veszi kezdetét. Kapunyitás mindkét napon 15 órától, amikor a Fan Zone-ok már várják a szurkolókat.