Vágólapra másolva!
A Kisvárda Master Good SE–DVSC-Shaeffler NB I-es női kézilabda mérkőzés befejezése után a csarnokból kifelé tartó debreceni szurkolókat megtámadták.

Négy debreceni drukker orvosi ellátásra szorult, őket mentő vitte el a csarnokból

– számolt be a debreceni kézilabdaklub honlapja.

Rendőri intézkedés a helyszínen tartózkodó biztosítás vezetője szerint nem történt. A klub megteszi a Magyar Kézilabda Szövetség felé a szükséges lépéséket.

Megverték a debreceni szurkolókat a kézimeccs után Forrás: haon.hu

„A mérkőzésen nem volt jele annak, hogy itt bármiféle balhé lesz aznap. A lefújás után örültünk a győzelemnek, lepacsiztunk a lányokkal, én pedig egyedül megindultam kifelé a csarnokból. A lépcső alján egy »Mi van b*zd meg, nem tudsz rendesen viselkedni?« kérdéssel odalépett hozzám a 01-es számmal ellátott rendező. Én

megtöröltem a fejem, és a további balhét megelőzendő kimentem a parkolóba” – elevenítette fel a történteket Rácz Tibor, az eset egyik kárvallottja a Haon.hu-nak.

A többiek, amikor megtudták, mi történt, úgy döntöttek, megtudakolják a biztonságiaktól, hogy mégis miféle eljárás az, hogy indok nélkül ütnek meg szurkolót. A debreceniek szerint a „válasz” az volt, hogy a rendezők nagyjából

egy méterről lefújtak mindenkit paprikaspray-vel, majd sietősen eltűntek a csarnokban.

A találkozót egyébként 27-13-ra nyerte a DVSC a Kisvárda otthonában.