Vágólapra másolva!
Komoly sérülést szenvedett Bujdosó Bendegúz, a Ferencváros játékosa a Szeged elleni férfi kézilabda bajnokin.

A 24 éves szélső a harmadik percben, 0-0-nál szépen csent labdát, majd megindult a szegedi kapu felé, amikor a hazaiak klasszisa, Dejan Bombac utolérte, és hátulról letarolta őt.

Bujdosó olyan rosszul esett, hogy eltört a kulcscsontja. Műteni szerencsére nem kell,

de négy hétig rögzítőkötést kap, és várhatóan hat-nyolc hét kényszerpihenő vár rá – számolt be a fradi.hu.

A durva szabálytalanságért kétperces kiállítást kapó

Bombac a mérkőzés után írt egy üzenetet Bujdosónak, amelyben elnézést kért tőle.

„Azt hallottam, hogy valaki fut mögöttem, de őszintén szólva nem számítottam erre a szabálytalanságra, nem voltam rá felkészülve, ezért is estem ilyen szerencsétlenül" – emlékezett vissza az esetre Bujdosó Bendegúz, akit ezután mentővel egy szegedi kórházba szállítottak.

Komoly sérülést szenvedett Bujdosó Bendegúz, a Ferencváros játékosa a Szeged elleni férfi kézilabda bajnokin Forrás: fradi.hu

A csapat természetesen megvárta Bujdosót, és az éjszakába nyúló várakozás után együtt indult vissza Budapestre.

hogy nem egy idegen autóval vagy mentővel kellett visszajönnöm. Gratulálok a társaknak, fantasztikusan játszottak a fiatalok is, remélem, hogy ez a sérülés legalább arra jó lesz, hogy még jobban összehozza az egyébként is összetartó csapatot. Most négy hétig szobafogság, utána kezdhetem el a gyógytornát, nagyon remélem, hogy a szezon végén még pályára léphetek" – mondta Bujdosó.

A jobbszélső kiváló formában játszott az idén is, Ancsin Gábor mögött a második legeredményesebb ferencvárosi játékos a bajnokságban a 16 mérkőzésen lőtt 52 góljával.