A helyszínen szurkol csapattársainak a női kéziválogatott egyik legjobbja

Tomori Zsuzsanna
Győr, 2018. március 22. Tomori Zsuzsanna sérülése után a földön a női kézilabda Európa-bajnoki selejtező 3. fordulóján játszott Magyarország - Hollandia mérkőzésen a győri Audi Arénában 2018. március 22-én. Magyarország-Hollandia 18-19. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
Sérülés miatt nem játszhat a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságon Tomori Zsuzsanna. A Győr kétszeres BL-győztes átlövője ennek ellenére a helyszínen lesz, hogy élőben szurkoljon a magyar válogatottnak - írja a Bors.

"A csapat első két meccsét tekintem meg élőben" – mondta a Borsnak Tomori, aki ugyan már felépült hosszan tartó súlyos térdsérüléséből, de az orvosok nem engedték szerepelni a tornán, mondván, túl megerőltető lenne még számára a sorozatterhelés.

A 31 éves kiválóság szerint nehéz várakozásokról beszélni úgy, hogy rengeteg hiányzó van az együttesben, de reális cél lehet a csoportból való továbbjutás, ha ez megvan, akkor teher nélkül léphetnek pályára a lányok a középdöntőben.

Tomori Zsuzsanna sérülése után a földön a női kézilabda Európa-bajnoki selejtező 3. fordulóján játszott Magyarország - Hollandia mérkőzésen a győri Audi Arénában Forrás: MTI/Krizsán Csaba

"Természetesen jó lenne, ha segíthetnék, de ezen már nem lehet változtatni. Az a legerősebb csapat, akik most a válogatottat alkotják.

Szívvel-lélekkel küzdve képesnek érzem őket egy jó eredmény elérésére.

Kapusainkra, Kiss Évára és Bíró Blankára főszerep vár a meccseken. A csapatkapitány, Kovacsics Anikó és Háfra Noémi vezér lehet, de bízom benne, hogy Lakatos Rita újoncként is meglepheti az ellenfeleket" - reméli Tomori Zsuzsanna.