Vágólapra másolva!
Bánhidi Bence, Lékai Máté és Schuch Timuzsin személyében három magyar kézilabdázó is felkerült arra a listára, amelyről az idei férfi kézilabda-Bajnokok Ligája évad legjobbjait választhatják ki a szurkolók.

Az elmúlt öt évhez hasonlóan a sorozatot kiíró Európai Kézilabda Szövetség (EHF) idén meghirdette szavazását, melynek során a szurkolók összeállíthatják a Bajnokok Ligája álomcsapatát, valamint kioszthatják az egyéni díjakat.

Bánhidi Bence (balra) és Lékai Máté (középen) is jó esélyekkel indul a szavazáson "Forrás: MTI/Bodnár Boglárka "

Az egy évvel ezelőtti listához képest idén rengeteg új névvel találkozhatnak a szurkolók, az ötven jelölt közül mindössze húszan voltak tavaly is a listán. Legnagyobb örömünkre a két magyar BL-csapatot, azaz a MOL-Pick Szegedet és a Telekom Veszprémet összesen három játékos képviseli: Bánhidi Bence, akire a legjobb fiatal, Lékai Máté, akire a legjobb irányító és Schuch Timuzsin, akire a legjobb védőjátékos kategóriában lehet szavazni.

A szavazás május 22-én éjfélig tart, és értékes nyeremények - a BL-elődöntőben használt labda, a FINAL4 egyik, a nyertes által megnevezett csapata által aláírt mez - is gazdára találnak.

Szavazni erre a linkre kattintva lehet.