A gondok miatt összeül a vezetőség a Mol-Pick Szegednél

Szeged
Szeged, 2017. november 19. Raul Entrerríos, a spanyol csapat játékosa (b), valamint a szegedi Bánhidi Bence (b2), Jonas Källman (j2) és Szergej Gorbok (j) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcadik fordulójában játszott MOL-Pick Szeged - FC Barcelona mérkőzésen Szegeden 2017. november 19-én. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Mol-Pick Szeged vezetése a kialakult helyzetre való tekintettel a következő közleményt adja ki, amelyet változtatás nélkül közlünk. Mint ismert, szerdán 33-33-as döntetlent játszott Gyöngyösön a Tisza-parti csapat, így sorozatban négy tétmeccsen maradtak nyeretlenek.
A Barcelona elleni mérkőzés után még jó volt a hangulat Forrás: MTI/Ujvári Sándor

„Számunkra is csalódást keltőek azok az eredmények, amelyeket a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata elért az elmúlt időszakban. December 20-át követően a csapat tulajdonosánál vesz részt egyeztetésen a csapat vezetése, a szakmai stáb, ahol értékelik az elmúlt időszakot. A megbeszélést követően a döntésekről tájékoztatjuk a közvéleményt, addig a hátralévő feladatokra koncentrál mindenki."