Vágólapra másolva!
A férfi kosárlabda Euroliga 11. fordulójában a Hanga Ádámmal felálló Barcelona Lassa hazai pályán 68-83-ra kikapott a Fenerbahcétől.

A moszkvai vereség után az Barcelonának hazai pályán kellett volna javítania a Fenerbahce ellen. A gránátvörös-kékek jól kezdték a meccset, az első negyedet 28-22-re megnyerték. A második felvonásban azonban a törökök ledolgozták a hatpontos hátrányukat és 39-38-as vezetéssel mehettek a szünetre. A harmadik negyedet a Fener 25-13-ra megnyerte, így komoly előnnyel mehetett a záró etapra. A hazaiak mindent megtettek a fordításért, de a török tartották a bő tízpontos előnyüket, és megnyerték a meccset.

Hanga Ádám volt a Barcelona legeredményesebb játékosa Forrás: NurPhoto/Joan Valls/Urbanandsport/NurPhoto/Joan Valls/Urbanandsport

A 30 percet játszó Hanga Ádám 15 ponttal (két hárompontos, három kétpontos és három büntető) és három gólpasszal zárta a meccset.

Újabb vereségével a Barcelona a 11. helyen áll az Euroligában, az első nyolc jut be a rájátszásba. Hanga Ádám csapata legközelebb december 14-én a Real Madrid vendégeként lép pályára a sorozatban.

Férfi kosárlabda Euroliga 11. forduló
Barcelona Lassa-Fenerbahce 68-83 (28-22, 10-17, 13-25, 17-19)