Könnyedén nyert idegenben a kézi-BL sztárcsapata

THW Kiel vs Paris St. Germain CHAMPIONS LEAGUE HANDBALL
Uwe Gensheimer of Paris Saint-Germain scores a goal during the Champions League Group B handball match between THW Kiel and Paris St. Germain at the Sparkassen-Arena in Kiel, Germany, 17 September 2017. Photo: Axel Heimken/dpa
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain meggyőző könnyedséggel nyert 33-26-ra a dán Aalborg vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.

A dánok a mérkőzés elején előbb 4-4-ig tudták tartani a lépést a francia sztárcsapattal, majd miután Mikkel Hansenék elhúztak 8-4-re még egyszer fel tudtak zárkózni egy gólra - a 15. percben 9-8 volt a PSG javára -, a szünetre azonban már 18-11-es vendég előnnyel vonultak a csapatok.

A második félidőben sem változott a játék képe, öt gólnál egyszer sem tudott közelebb kerülni az Aalborg, az viszont a becsületükre válik, hogy csupán kettővel lőttek kevesebb gólt lerohanásból, mint az egyébként villámgyors francia csapat.

Győzelmével a PSG 4-1-es mérleggel vezeti a B-csoportot, de reméljük csak addig, amíg véget nem ér a 4-0-val álló Telekom Veszprém vendégjátéka a 2016-os BL-győztes Kielce otthonában.