Iváncsik Gergő visszavonul, levélben búcsúzik Veszprémtől

Horizontal HANDBALL EUROPEAN CHAMPIONSHIP BUST OPEN ARMS JOY
Hungary's left wing Gergo Ivancsik celebrates after scoring a goal during the men's EHF Euro 2014 Handball Championship Group 1 match of the main round Macedonia vs Hungary on January 18, 2014 at the Boxen Arena in Herning, Denmark. Hungary won 25-31. AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND / AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND
Vágólapra másolva!
Bejelentette visszavonulását Iváncsik Gergő, a Veszprém válogatott kézilabdázója. A 35 éves balszélső 17 év, 718 mérkőzés és 2226 gól után hagyja el a Telekom-Veszprémet.

A győri nevelésű kézilabdázó 270 alkalommal lépett pályára a magyar válogatottban, 696 gólt szerzett a nemzeti csapatban, legjobb erdménye két olimpiai negyedik helyezés volt.

A Veszprémmel 16-szoros magyar bajnok és 14-szeres Magyar Kupa-győztes, kétszer megnyerte a SEHA-ligát és háromszor jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe, 2010-ben a legjobb magyar kézilabdázónak választották, ugyanebben az éveben a vikágválogatottnak is tagja volt.

Iváncsik Gergő éremgyűjteménye Forrás: http://telekomveszprem.hu

Iváncsik levélben intett búcsút Veszprémnek és a kézilabdasportnak, de nem teljesen, hiszen Gulyás Péterrel klubja utánpótlásában dolgozik majd edzőként.

"Nehéz periódus ez most számomra a játékos pályafutásom végeztével, de egyben rendkívül pozitívan állok az új kihívások elé. Amit kitűztem magam elé célt, azt úgy érzem, maximálisan teljesítettem, innentől kezdve pedig szeretnék az életem egy teljesen új szakaszára koncentrálni" - írja levelében, a Veszprém honlapján megjelent búcsúlevelet teljes egészében itt olvashatja el.