Innen szép nyerni: nincs veszprémi a BL álomcsapatában

Horizontal
Paris Saint Germain-France's left back Nikola Karabatic prepares to shoot next to Paris Saint-Germain France's line player Luka Karabatic during the eighth day of the Handball Champions League Group phase between Paris-Saint-Germain and Telekom Veszprem at the Coubertin indoor stadium in Paris on November 27, 2016. / AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA
Vágólapra másolva!
Az elődöntős Telekom Veszprém kézilabdázói közül senki nem került be a férfi Bajnokok Ligája álomcsapatába.

A legtöbben - öten - éppen a veszprémiek elődöntős ellenfelétől, a francia Paris Saint-Germain csapatától kerültek a legjobbak közé a csoportkörben, illetve a nyolcad- és a negyeddöntőben mutatott teljesítményük alapján.

Ami a másik két elődöntős csapatot illeti, a Vardarból egy játékos és a spanyol vezetőedző, a Barcelonából pedig két játékos került be. Ludovic Fabregas (Montpellier) az álomcsapat egyetlen tagja, aki nem lesz ott a kölni négyes döntőben.

EHF Champions League

Thousands of fans, media and a panel of experts chose the VELUX EHF Champions League All-star team, presented by Salming Handball, and here they are!

Az összeállítás a média képviselőinek, a szurkolóknak, valamint egy szakértői testület tagjainak szavazatai alapján alakult ki és pénteken Kölnben hirdették ki.

A Veszprém-PSG elődöntőt szombaton 15.15-től, a macedón Vardar Szkopje és a spanyol Barcelona mérkőzését pedig 18 órától rendezik a kölni Lanxess Arenában.

A férfi BL álomcsapata:
kapus: Gonzalo Perez de Vargas (spanyol, Barcelona)
balszélső: Uwe Gensheimer (német, Paris Saint-Germain)
balátlövő: Mikkel Hansen (dán, Paris Saint-Germain)
irányító: Nikola Karabatic (francia, Paris Saint-Germain)
beálló: Ludovic Fabregas (francia, Montpellier HB)
jobbátlövő: Alex Dujshebaev (spanyol, Vardar Szkopje)
jobbszélső: Victor Tomas (spanyol, Barcelona)
a legjobb védőjátékos: Luka Karabatic (francia, Paris Saint-Germain)
a legjobb fiatal játékos: Nedim Remili (francia, Paris Saint-Germain)
edző: Raul Gonzalez (spanyol, Vardar Szkopje)