Világsztár kézist igazolt a Fradi

handball Horizontal
Montenegro’s Marija Jovanovic prepares to throw the ball during the 2015 Women’s Handball World Championship quarter final match between Norway and Montenegro at the Sydbank Arena on December 16, 2015 in Kolding, Denmark. / AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND
Vágólapra másolva!
Egyéves szerződést írt alá a Ferencvárossal az olimpiai ezüst- és Európa-bajnoki aranyérmes kézilabdázónő, Marija Jovanovic - írja a Fradi.hu.

A 182 centi magas, jobbkezes átlövő pályafutásának eddigi legnagyobb sikere a 2012-ben Londonban megszerzett olimpiai ezüstérem, valamint az ugyanebben az évben, Belgrádban begyűjtött Európa-bajnoki aranyérem. A 31 éves Jovanovic az előző idényben a francia bronzérmes Issy-Paris Hand játékosa volt, de korábban a Buducnost Podgoricával és az Oltchim Valceával is a Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutott.

Jovanovic nagy erőssége lehet a Fradinak Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

„Szerettünk volna erősíteni a csapaton, mert komoly erőpróbák előtt állunk mind a hazai, mind a nemzetközi színtéren – mondta Bognár László, az FTC kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója.

A BL-be való nevezési idő lejárta előtt elküldtük a megfelelő papírokat a szövetségnek, tehát Marija Jovanovic pályára léphet már Szkopjéban is."