Vágólapra másolva!
Továbbra is veretlen a címvédő Veszprém a férfi kézilabda SEHA Ligában, miután a keddi játéknapon döntetlent játszott a Vardar Szkopje vendégeként.

SEHA-liga, alapszakasz, eredmény:
Vardar Szkopje (macedón) - MVM Veszprém 30-30 (13-12)

Vardar Szkopje: Milic, Angelov - Stoilov 3, Brumen 1, Toskic 2, Maqueda 3, Dujshebaev 3, Abutovic, Lazarov 2, Cindric 6, Dibirov 6 (3), Shishkarev 4, Nedanovski

MVM Veszprém: Mikler – Iváncsik 2, Schuch, Ilic 10, Palmarsson 4, Nilsson 2, Nagy 4, Ugalde, Marguc 2 (1), Chema 1, Terzic, Sulic 3, Lékai 2, Sliskovic

Hétméteres: 3/3 ill. 1/1
Kiállítás: 2 perc ill. 4 perc

Tizennégy győzelem mellett a mostani volt a veszprémiek ómásodik döntetlenje, az elsőt szintén a Vardarral játszotta hazai pályán.

Az MVM Veszprém mai pontszerzésével tulajdonképpen megnyerte az SEHA Liga alapszakaszát,

így a negyedik helyzettel csap majd össze a Final4 elődöntőjében, nagy valószínűség szerint a tavalyi döntőbeli ellenfelével, azaz a Meshkov Bresttel - írja a klub honlapja.

A SEHA Liga címvédője a Veszprém Forrás: Origo

"Gratulálok a Vardar csapatának és edzőjének. Az első félidőben a hazaiak uralták a játékot, mi lassan játszottunk, így megérdemelten vezettek. A második félidőben jobbak voltunk támadásban. Ugyanaz a meccs volt, mint amit otthon játszottunk. Gratulálok a játékosaimnak a küzdelemhez" - mondta Xavi Sabaté edző a meccs után.