Vágólapra másolva!
A női kézilabda-világbajnokság C csoportjának első helyéről döntött a Brazília-Franciaország meccs, aminek ennél nem is alakulhatott volna izgalmasabban a hajrája. 

A végig szoros mérkőzésen a védekezés dominált, kevés gól esett a rangadón, de az utolsó 60 másodpercben háromszor is betaláltak a csapatok. A címvédő brazilok az utolsó támadásukat góllal zárták (Celia Coppi hetesből talált be), de jó 20 másodperc ideje még maradt a franciáknak, akik természetesen lehozták a kapusukat, és mezőnyjátékost küldtek a helyére.

Franciaország tökéletesen használta ki az emberelőnyét, sikerült végighúzniuk a labdát a fal mellett, így a megkülönböztető mezes szélső ziccert lőhetett, és nem is hibázott: Estelle Nze Minko

4 másodperccel a vége előtt azt gondolta, pontot mentett a franciáknak,

csak közben elfelejtette, hogy üres a kapujuk, és nem lefele szaladt a pályáról, hanem vissza védekezni.

GOL DA DARA

VOU ASSISTIR ESSE GOL ATÉ O FIM DA MINHA VIDA E QUANDO EU MORRER EU QUERO QUE PROJETEM NA MINHA TUMBA JUNTO COM O DA ALÊ E O DA JÉ.

Posted by ZN Handebol on Friday, December 11, 2015

A brazil kapus gyorsan kidobta a labdát a középkezdéshez, a csapat kapitánya, Fabiana Diniz pedig látta, hogy üres a kapu, és rádobta, a pontos ejtés pedig a kapuban landolt. Brazília így 21-20-ra nyert, és megnyerte a csoportot, így Romániával játszik a nyolcaddöntőben, a francia válogatott pedig Spanyolország ellen készülhet.