Vágólapra másolva!
Az MVM Veszprém magyar bajnok kézilabda-csapatának játékosai rendhagyó edzésen vettek részt a Margitszigeten, ahol a többszörös olimpiai bajnok vízilabdaedző, Kemény Dénes tartott edzést nekik. 

A veszprémi kézilabdázóknál javában folyik a felkészülés, a magyar bajnok idén is megnyerte a Schlecker kupát, ahol az utóbbi években szinte mindig sikeresen szerepelt. Idén a kontinens egyik legjobb csapatát, a THW Kielt gázolták le a döntőben, majd néhány nappal később már Bécsben nyertek felkészülési meccset.

Kezdődik az edzés Forrás: MVM Veszprém/Facebook
Nem természetes közeg Forrás:MVM Veszprém/Facebook

A spanyoloknak amúgy jól megy ez a sport Forrás:MVM Veszprém/Facebook

A németeknek kevésbé Forrás:MVM Veszprém/Facebook

A SEHA-liga, a magyar bajnokság és kupa címvédőjeként, BL-döntősként készülő csapat szombaton a Margitszigeten járt, ahol Kemény Dénes tartott vizes edzést a csapatnak. A Facebookra a klub és a játékosok által kiposztolt képek szerint jó hangulatban telt a vízilabdás edzés, ahol még az is kiderült, hogy Nagy László kapusnak nem olyan jó, mint jobbátlövőnek.

Great activity with the team in Margitsziget!! Vízilabda!!! Kapus: Laszlo Nagy Gran actividad de equipo en la Isla Margarita!! Waterpolo!!! ⚽️

Posted by Cristian Ugalde on Saturday, August 15, 2015

A csapat tagjai az edzés után közös ebéden vettek részt, ahol megköszöntötték a születésnapos Xabi Sabatét, Carlos Ortega segédedzőjét is.