Vágólapra másolva!
Hat új játékos csatlakozott a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapatához, egyikük, a holland válogatott beállós Yvette Broch korábban modellként is dolgozott.

"Három hete vagyok Magyarországon, és igazán otthon érzem magam. Minden országnak, minden klubnak megvannak a maga sajátosságai, szokásai, de az ETO nagyon szimpatikus, kedves számomra. Nagyszerű csapattagjaink vannak, tulajdonképpen mindennek ez az alapja, hiszen rengeteg időt töltünk együtt, rengeteget dolgozunk, és nem mindegy, hogy milyen környezetben" - nyilatkozta a klub honlapján Yvette Broch.

A 24 éves, 187 cm magas játékos a Quintus és a VOC Amsterdam érintésével 2010-ben a spanyol BM Alcobendas csapatához szerződött, majd 2011-től a francia Metzet erősítette. Eddig 64-szer játszott a holland válogatottban, és 129 gólt szerzett.

Yvette Broch Forrás: Instagram/Yvette Broch

Broch mesélt arról is, hogy néhány éve szerepelt a holland Topmodell leszek című műsorban, és második helyezést ért el. "A barátom küldte be a jelentkezésemet a műsorba. Így bejutottam a tévés show-ba. Utólag elmondhatom, hogy jó kis tapasztalatgyűjtés volt. Utána aláírtam egy szerződést egy modellügynökséggel, és másfél évig modellkedtem is."

Másfél évig modellkedett is Forrás: Origo

Elárulta, hogy most éppen a szoknyás korszakámat éli. "Lehet rövid, hosszú, szűk, bő, mindegy, csak szoknya legyen. Ha bakancsot veszek hozzá, akkor lehet nagyon vagány, ha pedig magas sarkút, akkor pedig szexi."

Yvette Broch Forrás: Facebook/Győri Audi ETO KC