Bemutatta új játékosait a Győri ETO

Tóth Gabriella; Kiss Éva; Tomori Zsuzsanna Győr, 2015. július 16.
Kiss Éva (b), Tóth Gabriella (b2), Linn Jörum Sulland (b3), Yvette Broch (j3), Cornelia Nycke Grott (j2) és Tomori Zsuzsanna, a Győri Audi ETO KC új játékosai Ambros Martin vezetőedző társa
Győr, 2015. július 16. Kiss Éva (b), Tóth Gabriella (b2), Linn Jörum Sulland (b3), Yvette Broch (j3), Cornelia Nycke Grott (j2) és Tomori Zsuzsanna, a Győri Audi ETO KC új játékosai Ambros Martin vezetőedző társaságában a kézilabdacsapat sajtótájékoztatóján Győrben, az Audi Arénában 2015. július 16-án. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
Hivatalosan bemutatták csütörtökön a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának új játékosait.

A klub hat kézilabdázót igazolt a nyáron. Székesfehérvárról érkezik a kapus Kiss Éva, a Ferencvárostól a fővárosi együttessel friss bajnok, átlövő Tomori Zsuzsanna, Mosonmagyaróvárról a 18 éves irányító, Tóth Gabriella, illetve három külföldi játékos is csatlakozik a csapathoz. Linn Jörum Sulland olimpiai-, világ és Európa-bajnok norvég jobbátlövő a Larviktól, Nycke Groot holland irányító a Midtjyllandtól, honfitársa, a beállós Yvette Broch pedig Metztől szerződött Győrbe.

"A város ugyan nem új számomra, de a klubban nagyon sok minden megváltozott, mióta itt játszottam. Azért jöttem az ETO-ba, mert nagyon szeretnék BL-t nyerni" - idézte a klub honlapja Tomorit, aki korábban 2007 és 2010 között játszott Győrben.

Van honnan visszajönnie a győri csapatnak Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Ambros Martín vezetőedző szerint - amint az a klub honlapján olvasható - "jelenleg a legfontosabb, hogy az új játékosok beilleszkedjenek, megtalálják a helyüket a csapatban". A tréner hozzátette: augusztus végéig hét felkészülési meccset játszik csapata, s ezeken a találkozókon nem a győzelem az elsődleges, hanem az új játékosok beépítése.